Fast fragt kr. 48,- uanset hvor meget du lejer - altid gratis returfragt!

Det er vigtigt at lege – ikke bare som barn, men gennem hele livet. 

Det er et mantra for os bag Lejenleg.dk, Sandra og Anders.


Vi er gift og har sammen Bastian på 3 år. Desuden har Sandra to børn fra et tidligere ægteskab, Noah og Sander på henholdsvis 14 og 12 år. Sandra er uddannet pædagog, mens Anders er uddannet folkeskolelærer. 


Som forældre, har vi alle oplevet, hvor mange ressourcer vi bruger på, at finde og købe legetøj til vores børn. Det er ikke altid det bedste for pengepungen og for miljøet. Og der går som regel ikke lang tid, før legetøjet hober sig op i hjemmet og de små ønsker sig noget nyt.


Tanken om Lejenleg blev født en sommerdag i 2019, hvor vi snakkede om, hvor belastende det egentlig er tidsmæssigt, økonomisk og miljømæssigt at købe legetøj. Vi var enige om, at det måtte kunne gøres bedre. Og Lejenleg var født. Med Lejenleg er vi glade for, at vi har mulighed for at hjælpe miljøet ved, at genanvende legetøj og samtidig give vores børn en masse nye glæder. Og uden det behøver at betyde møl i tegnebogen og pasta på menuen hver aften.


Vi håber, at du kan lide vores idé og at vi kan hjælpe dine børn med, at få mange spændende timer fyldt med sjov og nye udfordringer. Vi ønsker dig og dine kære god leg!


Køb abonnement her: