Fast fragt kr. 48,- uanset hvor meget du lejer - altid gratis returfragt!

FAQ

Hvordan virker lejenleg.dk? Du starter med at oprette dig som medlem ved vælge den betalingsplan du ønsker. Herefter registrerer du information til din personlige profil og indtaster dine betalingsoplysninger for at købe abonnementet. Når abonnementet er købt, kan du gå igang med at vælge blandt de mange spændende legesager og udvælge dem du ønsker at leje.

I webshoppen kan du se vores store udvalg af kvalitets legetøj. Intet legetøj kommer i webshoppen før vi har gennemtestet og renset det, så vi er sikre på at din oplevelse bliver helt i top, når du modtager det. Du kan vælge 5 stk. legetøj og så er det ellers bare at begynde at glæde sig. 

Det smarte ved Lejenleg er at dit barn kan lege med det lejede legetøj så længe dit barn ønsker og lige så snart barnet er blevet træt af legetøjet, eller simpelthen trænger til noget nyt, så returnerer du det bare og kan derefter "låne" noget nyt, uden ekstra omkostninger. 

Hvorfor starter jeg med at skal betale 1 kr,- når jeg opretter abonnement? Det skal du heller ikke. Det er blot måden, hvorpå dit betalingskort bliver autoriseret og pengene bliver ikke trukket på noget tidspunkt. Så du kan roligt fortsætte med at bestille, uden du bliver trukket noget ekstra.

Noget af legetøjet er blevet væk, eller gået i stykker - Hvad gør jeg? Skriv til info@lejenleg.dk og vi finder en løsning, som alle kan være tilfredse med. Erstatningspligt kommer kun på tale, hvis der er tale om misligehold af legetøjet og ikke ved almindelig slitage. 

Som udgangspunkt vil vi lave en vurdering af skaden for at fastslå om legetøjet kan repareres, eller manglende dele kan genskaffes, hvilket vil blive viderefaktureret til dig til kostpris.

Hvad med ulækre bakterier og virusser m.m? Der er intet at være bekymret for. Legetøjet bliver grundigt vasket og renset, hver gang det har været udlånt. 

Skal jeg sende alt det lånte legetøj retur, før jeg kan bestille nyt? Ja, med mindre du ønsker at købe noget af det. Vi arbejder på en lidt mere fleksibel løsning, hvor det ikke er nødvendigt, men indtil videre skal du sende det hele retur - og derefter kan du bestille andet sjovt legetøj.

Kan jeg reservere eller forudbestille legetøj? Det er der desværre ikke mulighed for på nuværende tidspunkt. Men prøv at kontakte os, hvis der er noget legetøj, du virkelig brænder for at låne.

Jeg ønsker ikke at være medlem mere - hvad gør jeg? Vi er super kede af, at du ikke længere vil være medlem, men du kan selvfølgelig opsige dit abonnement, når du ønsker. Og husk at sende alt dit lånte legetøj retur, da vi ikke kan stoppe abonnementet, før vi har modtaget det.

Vi vil rigtig gerne vide hvorfor du ønsker at opsige abonnementet, så vi kan gøre tingene bedre, og vil derfor være enormt taknemmelige, hvis du vil bruge et par minutter på at fortælle os årsagen her: Kontakt